www.norge-fishing.pl » OPINIE KLIENTÓW



Imię:
Opinia:

2018-04-13
» Rybolll

Gjesv?r z Mariuszem to przygoda ktorej nasi uczestnicy nigdy nie zapomną.Wieloryby zorze polarne oraz spełnienie wszystkich wędkarskich marzeń.Polecam bardzo za...Wszystko co mogliśmy tam przeżyć.Jesli ktoś chce zobaczyć jak można naciągnąć sobie ręce po kolana przy wędkowaniu to jest właśnie to miejsce.Łodzie super. Wędkarstwo Rejsy po Fiordach w Norwegii.Dziekuje za możliwość pobytu na tej bazie i zaprasza na naszą stronę FB.gdzie można zobaczyć jak się Rybollle bawiły u Mariusza. Dziękuję Mariusz.

2017-08-11
» Henryk

Witam, chciałem podziękować za najlepszy urlop wędkarski jaki udało mi się spędzić w bazie Gjesvaer, moja ekipa do tej pory łowiła tylko na Bałtyku,nowe rekordy biliśmy co dnia,pogoda w lipcu wyśmienita,warunki w bazie pierwsza klasa,łodzie bezpieczne,wszystko zorganizowane i dopięte na ostatni guzik,do zobaczenia w przyszłym roku.

2017-08-01
» Andrzej Młynarek

6-ty raz w Norwegi .To jedyne miejsce, które zachwyci najbardziej wymagających wędkarzy. Najistotniejsze jest to, że właściciele to profesjonalna pomoc i rzadko już dziś spotykana uczciwość . Gratuluję i Dziękuję. Do rychłego powrotu. Każdemu polecam tą Bazę. Andrzej Młynarek Wrocław.

2017-06-25
» Wojtek

To już czwarty raz i mogę potwierdzić,że to najlepsze łowisko w Norwegii,szkoda czasu na eksperymenty,jeśli ktoś lubi łowić ryby a nie się opalać to polecam,baza i obsługa pierwsza klasa.

2017-06-22
» Wiesław

Po raz pierwszy byłem w tej bazie,myślę że nie ostatni. Wszystko co napisane było w umowie było realizowane.PIERWSZY RAZ SIĘ Z TYM SPOTKAŁEM.,a odwiedzam Norwegię już kilkanaście razy. Komfort,funkcjonalność bez zastrzeżeń.Robert na każde zawołanie (on chyba nie śpi)Łodzie takie jak winny być. Panowie właściciele oby tak dalej.Z czystym sumieniem polecam tą bazę, ale dla prawdziwych wędkarzy.Mam nadzieję że jeszcze się tam załapię. Pozdrawiem

2016-12-06
» Wojciech

Pomimo trudności które spotkały właścicieli bazy,wyjazd zaliczam do udanych,Robert dwoił się i troił,żeby było jak najlepiej i tak było,podziękowania od całej ekipy.

2016-11-28
» Maj 2016

Jak zwykle wszystko na swoim miejscu,ryby zatrzęsienie jak co roku.Polecam tą bazę,to chyba najlepsze miejsce dla wędkarza.

2016-11-22
» Norbert

Piękne miejsce,piękne łowiska,wszelkie problemy rozwiązywane od ręki,przewagą nad norweskimi bazami jet stała opieka rezydenta,więc nie ma na co narzekać.Do zobaczenia w 2017r.

2015-06-24
» Krzysiek

bylem w tej bazie i na tych lowiskach w 05/06.2015 jezeli chodzi o lowiska pelen full wypas dochodzilo do tego ze 3kg ,5kg wedrowaly za burte po dziadka mamy nawet miejsce ktore nazwalismy "rzeznia" POLECAM.dom zadbany lodki spoko,ale brakuje miejsca poza lodkami do filetowania ryb,jak pogoda dopisuje moge filetowac na lodce,ale jak pada to brakowalo nam obiecanej fileciarnii,wiem na czym stoie mimo to polecam wierzac ze organizatorzy dograja te sprawy i za rok bedzie jeszcze lepiej,pozdrawiam wiernych kol.spragnionych przygod z duzymi rybami

2015-06-02
» ADAM

BYŁO O'k złowiłem dorsza 26,5 kg. Pozdrawiam i polecam.

2014-12-26
» Marek Nysa

Witam, wędkowałem w maju 2014. Naszym organizatorem i opiekunem był Mario:) Świetna, czysta baza, szybkie łodzie, piękne łowiska. Niespotykane okazy dorsza (25kg)! Kolega z łodzi złowił halibuta 66kg! Mnóstwo ryb (dorsz, brosma, molwa, zębacz) Mario od samego początku wyjazdu służył swoim bogatym dośwadczeniem i pomocą. To Polska BAZA, więc polecam przede wszystkim osobom, którzy nie znają języka obcego! Wędkowałem już kilka razy w Norwegii i zdecydowanie najbardziej polecam to MIEJSCE!!! Do zabaczenia za rok pozdrawiam Marek 502 909 587

2014-12-17
» Tomek

To miejsce jest niesamowite. To jest prawdziwy raj dla wędkarza morskiego. To naprawdę koniec świata - dalej nie ma już nic. Tam spełniają się wędkarskie marzenia. Tam wydaje się że czas staną w miejscu a otaczająca nas przyroda jest nieskażona przez człowieka. Renifery podchodzą prawie pod sam dom, orły latają nad głowami , foki wygrzewają się na wysepkach, a przy odrobinie szczęścia można podziwiać stado orek przepływających koło naszej łodzi - nam się poszczęściło :) Takiej ilości ryb nie ma już chyba nigdzie indziej. Byliśmy tam we wrześniu i połowiliśmy bardzo dużo ładnych dorszy , dużo plamiaka i bardzo dużo brosmy. Trafiał się zębacz i mały halibut ale nie nastawialiśmy się na te ryby ponieważ prawie cały czas wiało i dryf był zbyt duży. Warunki w domku bardzo dobre, łodzie duże i wygodne i bezpieczne, baza cały czas się rozwija. Podczas naszego pobytu został zbudowany duży pomost na kilkanaście łodzi. Na pewno tam zawitamy jeszcze nie raz - ekipa z Bierutowa i Tych. Pozdrowienia dla Mariusza i jeszcze raz dzięki!!! PS Dorsz smażony z cebulką był wspaniały!!!

2014-10-14
» Mario

Byłej już tam dwa razy, pływałem łowiłem, odpoczywałem i sporo ładnych rybek złapałem. Łowisk ciekawych co nie miara, szybką łodzią dopłyniesz na zaraz. Olbrzymich ryb zatrzęsienie, tylko siły bark na ich łowienie. Jeszce się tam na pewno pojawię bo na stu kilową Halinę mam nadzieję. Morze Barentsa to nie zabawa, wiec trzeba mieć twarde jaja (-: Pozdrawiam Mariusz Toruń

2014-09-04
» Heniek

Witam wszystkich poławiaczy morskich przygód.Miałem wątpliwości jadąc do tej bazy,opinie były różne na portalach wędkarskich jedni smarowali drudzy chwalili,później się okazało,że smarowali ci co tu nie byli.Panowie jak chcecie połowić to jedźcie tylko tam,baza pierwsza klasa,właściciele to normalne chłopy.

2014-08-26
» Sławomir

Witam wszystkich amatorów mocnych wrażeń,byłem w bazie w Gjesvaer na początku sierpnia i powiem krótko, to co mnie tam spotkało można zaliczyć do najlepszych urlopów wędkarskich w moim życiu.Baza jest dobrze wyposażona i komfortowa niczego nie brakuje.To co zaskoczyło naszą grupę to łodzie,duże z wysoka burtą i szybkie z pełnym wyposażeniem,dobrym pomysłem jet to,że ryby można filetować na łodzi i nie ma potrzeby targania skrzyń do fileciarni jak w innych bazach.Ryby dopisały 5 Halibutów i duże dorsze ale głęboko wynagrodziły trud podróży.Do zobaczenia za rok.

2014-08-03
» Grzegorz

W Norwegii na rybach bywam kilka razy w roku od kilkunastu lat, widziałem wiele baz wędkarskich, ale ta w Gjesvaer przewyższa je przede wszystkim bardzo dobrymi warunkami mieszkaniowymi,bezpiecznymi i szybkimi łodziami oraz ogromem ryb. Jest tam największa szansa spotkania swojej ryby życia. Bazę prowadzą bardzo sympatyczni, odpowiedzialni i służący radą gospodarze. Jedyną wadą z jaką zapewne spotkamy się wkrótce to będzie problem z wolnymi miejscami. Do zobaczenia za rok.

2014-05-24
» Hello my friends!

This is a very nice (mocho gothco)site of your super product/firma. I am proud to be a friend of you and wish you all the best for your feature in Gjesvaer. Holly Molly from Björn

2014-05-16
» Andrzej

Jestem doświadczonym wędkarzem ale to czego doznałam na tamtejszych łowiskach przeszło moje najśmielsze oczekiwania,chłopaki z bazy fajne a sama baza nie pozostawia niczego do życzenia,wszystko jest na miejscu i jak trzeba,za rok powtórka bo szkoda czasu na eksperymenty.

2014-05-14
» JACEK

letnie połowy to fajna zabawa ale spróbujcie tam połowów na wiosnę to dopiero jest frajda . Byłem tam w kwietniu 2014 .Ciągniesz dorsze jeden za drugim a każdy ma wymiar 12 albo 15 kilo i nie ma zmiłuj się opuszczasz pilker i branie . po godzinie albo dwóch jest tyle ryb na pokładzie że nie masz siły ciągnąc następnej , i spływasz do portu żeby odpocząć przy filetowaniu . Ale po chwili znowu wypływasz i jesteś w ferworze walki z ławicą dorsza . Tak mi się wspomniało ale było bardzo miło . Polecam wszystkim wędkarzom szukającym niezapomnianych wrażeń !!!! Rybki rybami ale z takimi kolegami to mogę zawsze wędkować i to na końcu świata , a gospodarze to fajne chłopaki co potrafią zadbać nie tylko o twoje bezpieczeństwo , wygodę , ale także o doznania wędkarskie . Tam naprawdę są wielkie ryby , byłem i wiem .

2013-07-09
» Piotr z Barlinka

Byłem tam na początku czerwca i jadę znowu w sierpniu z moim synem 13 latkiem, coś wspaniałego, widoki, ryby, towarzystwo,warunki hotelowe bardzo dobre i naprawdę bezpieczne i szybkie łodzie.POLECAM.Ja też będę za rok. Pozdrawiam wszystkich z naszej czerwcowej wyprawy, było naprawdę super.

2013-07-02
» JACEK I TERESA

Choć baza jest na "końcu świata " to warto bo rybki wynagradzają trudy podróży . Sama baza jest OK z pięknym widokiem na zatokę łodzie to wiadomo nie będę się powtarzał a tak w ogóle to po prostu trzeba tam być żeby to zobaczyć bo opisać trudno. Spędziliśmy miło czas i planujemy następny wyjazd , nie możemy się już doczekać i dziękujemy wszystkim uczestnikom za super towarzystwo i wesołą atmosferę do zobaczenia na następnej wyprawie .

2013-06-28
» Andrzej Gorzów Wlkp

Baza OK,widzimy się w przyszłym roku w powiększonym składzie.

2013-06-25
» Marian Gorzów Wlkp.

Witam brać wędkarską. Byłem widziałem i jestem zły,że tak krótko. Ryby brały jak szalone, towarzystwo i atmosfera na najwyższym poziomie, baza pierwsza liga, łodzie pierwsza liga, chłodnia pod nosem, ogólnie rzecz biorąc full professional. Polecam wszystkim amatorom jak i zawodowcom.

2013-06-25
» Gienek

Witam. Z wielką obawa jechałem na tę wyprawę bo trochę w ciemno ale zaskoczenie było bardzo miłe,baza jest wygodna i bardzo funkcjonalna,wszystko jest na swoim miejscu,właściciel czuje temat i chyba marzył o takim miejscu od zawsze,łodzie to prawdziwe diabły morskie żadna fala im nie groźna,szybkość z jaka dopływaliśmy na łowisko była oszałamiajaca. Polecam i zachęcam amatorów północnonorweskich połowów tam są ryby te prawdziwe ryby.

CopyRights © 2013 - www.gjesvaer.pl | Created by HSolutions